Korištenje stranice www.mrkopalj.hr obavlja se u skladu s ovim Uvjetima korištenja, a daljnjim korištenjem stranice potvrđujete prihvaćanje Uvjeta.

Sav sadržaj na stranicama www.mrkopalj.hr vlasništvo je Općine Mrkopalj, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Sve podatke, informacije, fotografije, tekst ili dio teksta kao i ostalo što je namijenjeno besplatnoj upotrebi može se koristiti uz obavezno navođenje cjelovitog izvora: „Izvor: www.mrkopalj.hr“.

Sukladno odredbama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, upotreba službenih oznaka Općine (grb i zastava) dopuštena je pravnim osobama radi promicanja interesa Općine, uz prethodno odobrenje Načelnika.

Neovlašteni pokušaji izmjene podataka unutar sustava, zaobilaženje ili zanemarivanje sigurnosnih postavki kao i korištenje sustava u svrhu različitu onoj kojoj je namijenjena, zabranjeni su i mogu postati predmetom kaznenog progona te se takve aktivnosti mogu proslijediti nadležnim pravosudnim tijelima.

Općina Mrkopalj poštuje privatnost i povjerljivost osobnih podataka posjetitelja stranice www.mrkopalj.hr. Stranica ne prikuplja podatke o posjetiteljima, osim podataka koje posjetitelj dobrovoljno pruži tijekom korištenja stranice, a i u tom slučaju dobiveni podaci ostaju strogo povjerljivi te se mogu koristiti isključivo u cilju pružanja usluga i/ili davanja odgovora.

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

U nastojanju daljnjeg poboljšavanja kvalitete stranice www.mrkopalj.hr, Općina Mrkopalj  prikuplja informacije od posjetitelja stranice koje se tiču IP adrese, vremenu posjeta, preuzetom sadržaju, načinu pristupa, broju posjetitelja, vrste pretraživača i operativnih sustava, kao i demografske podatke o posjetama, ne ulazeći u privatnost individualnog korisnika. Tako prikupljeni podaci koriste se isključivo u statističke i sigurnosne svrhe.

Sadržaj postavljen na stranici www.mrkopalj.hr može sadržavati hipertekstualne veze (poveznice) koje upućuju ka drugim stranicama i/ili serverima koje održavaju druge javne i/ili privatne organizacije, ustanove ili tvrtke. Svrha takvog upućivanja na usluzi je posjetiteljima i predstavlja preporuku informativnog karaktera, no Općina Mrkopalj  ne jamči za točnost, relevantnost i/ili potpunost takvog sadržaja.

Podaci prikazani na stranici www.mrkopalj.hr informativnog su karaktera. Općina Mrkopalj i njegove službe čine napore da osiguraju točne i potpune podatke na web stranici, no obzirom na brzinu i kratkoću rokova kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da se, prije donošenja odluke zasnovane na informacijama sa stranice www.mrkopalj.hr, obratite relevantnim izvorima informacija.

 

Skip to content